Followers

Thursday, February 21, 2013

CYBERTROOPERS PAKATAN YANG DIBAYARPakcik Kaya! Pakcik Kaya! Dahsyat betul bloggers di bawah Pakatan Haram ni. Untuk projek sabotaj media yang mereka namakan kumpulan mereka sebagai "Sabotaged Media Trooper", setiap blogger Pakatan Haram menerima RM3,000 seorang!

Ini mungkin tidak termasuk dengan gaji dan elaun mereka sebagai bloggers pembangkang yang diterima setiap bulan selama ini. Mungkin kumpulan ini juga yang bersungguh-sungguh menceroboh sistem e-akhbar dan e-press Jabatan Penerangan Malaysia semalam. Namun mereka terlupa pelanduk memang mudah melupakan jerat tetapi jerat tidak pernah melupakan pelanduk.Dengan sistem canggih yang dimiliki oleh SKMM, berapa lama mereka boleh terlepas? Tunggu pendedahan seterusnya di mana kami akan membongkar peranan yang dimainkan oleh YB Zuraida Zakaria, Faris Musa dan Zakaria Abdul Hamid. Banyak sungguh ye dana yang Pakatan Haram miliki?

Sampai boleh upah bloggers dan cybertroopers. Ini baru elaun khas yang diberikan kepada bloggers utama. Kita tidak tahu berapa ramai cybertroopers yang diupah oleh Pakatan Haram untuk beroperasi di laman sosial Facebook, Twitter dan Youtube.


http://budaksrikinta.blogspot.com/2013/02/rm-3000-untuk-sabotaj-laman-web.html?m=1

No comments:

Post a Comment

SARAWAK KOLOK MEE™ Recognised The Freedom Of Expression Is Essential For Any Society To Evolve Better.

Comments Are Welcomed But Will Be Moderated Depends On Situations.

Any Views Expressed Within SARAWAK KOLOK MEE™ Are Not Those Of The Author.

Sarawak Kolok Mee™® Latest